כתב נושא: תיק רתמה שחור בשדה תחתון במבוא חמה  (נקרא 945 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק בועז שטוסל

• פורום גלישה אוירית
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
תיק רתמה שחור בשדה תחתון במבוא חמה
« ב- : August 24, 2013, 02:30:09 am »
שלום,

האם מישהו לקח/שמע על מישהו שלקח תיק רתמה שחור של Woody Valley
מהשדה התחתון במבוא חמה היום (שישי) באזור השעה 15:00?
אם כן, הוא שלי.

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
בעניין: תיק רתמה שחור בשדה תחתון במבוא חמה
« Reply #1 ב- : August 24, 2013, 11:54:06 pm »
חברים. אם הייתם במקור שבדים אז הייתי מבין
גם יפתיע אותי אם לא שמעתם על ההסטוריה של ונדליזם וגניבת ציוד באזור התבור . כבר לפני 25 שנה נאלץ מישהוא שהיה לו תפקיד בטחוני בשבכ להפעיל את כישוריו אצל מוכתר הכפר כדי לראות את הציוד חזרה. לא נראה לי שיש עם מי לדבר היום.

המציאות שנמשכת כבר 25 שנה לפחות היא שכל ציוד שישאר בשטח ליותר מ 5 דקות רב הסיכויים שהשבאב יסלקו אותו. זה שאין להם שום צורך בזה לא משנה שום דבר.

רק לפני חודש זכה גולש ותיק שיצא  לקרוס מזיכרון ונחת בלי לשקול קרבה לכביש ידידותי ,לחוות איך במקום בו אין נפש חיה (לכאורה) , נעלמת הרתמה על תכולתה העשירה.
אני משוכנע שהמדריך שלכם ירון סיפר לכם על גלשן חדש שנעלם תוך שעה כשהושאר צמוד למנחת מגידו בשטח . חבל. מילא הייתם מפוזרים כמוני ומאבדים ציוד בגלל חוסר סדר וארגון, אבל להשאיר ציוד בשטח זה סיכון גבוה.
פעם(אזור 96-97) נחתתי במעלה הכביש שעולה מצפון הכנרת לכיוון צומת עמיעד. קיפלתי את הגלשן, הנחתי מתחת שורת שיחים צפופה וצעדי 150 מטר מעבר לכביש לכיוון חווה שהיתה בה מסעדה .הייתי די רגוע כי לא היו בתים בקרבת השדה שנחתתי ולא ראיתי במהלך הקיפול שום תנועה באזור. אחרי חצי שעה הגיע רכב האיסוף.
חזרתי לשדה ואין גלשן. נכנסנו לרכב ונסענו בהמשך הדרך שהתפצלה מהכביש הראשי ואחרי 2 דקות ראינו 2 ילדים ישראלים בני 10-11!! סוחבים את הגלשן  אחר כבוד לכיוון ביתם. הייתי מתמהמה עוד 3-4 דקות כבר לא הייתי מוצא אותו.

מנותק נתי_ה

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • 2במרץ 2012 ברמת הגולן
    • אתר  התרמילאים  לדרום  ומרכז  אמריקה .
    • דוא
בעניין: תיק רתמה שחור בשדה תחתון במבוא חמה
« Reply #2 ב- : August 28, 2013, 01:22:16 pm »
וגם  לי קרה דבר כזה בתבור .

סיפרתי על כך באריכות ועל כך שמוניר מדבוריה  איש יקר תפס  אותו בזמן והחזיר לי אותו .