כתב נושא: שתי טיסות לעין גב. תנאים שונים... כמעט אותו דרך. 23/24-8-2013  (נקרא 76 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
הכלי נחמד. והכי כייף... אמנון חיכה לי (והעידד אותי להגיע היום לנחיתה לידו) , אתמול אני חיכיתי לו. נחיתות בהבדל של מטרים ספורים. אני מת על ספורט הזה.
אתמול הרבה עבודה על ההר
היום תוך 7 דקות כבר הייתי יכול לצאת... ומה? ניגמר כל כך מהר? ואולי התנאים בחוץ לא טובים? איבדתי 600 מ בחיפוש לשאיבת ענן שלא הייתה. חזרתי להר והתחלתי עוד בלי שום הרגשה של התחזקות. לבד עם ערן עד שהמבוקשת הגיעה. והפעם (גם שמעתי מארואסטה) לא לפספס יציאה.
סינק יפה של -5 אבל עם תרמיקה מאחוריו עד הבריכות, שום דבר לא מחזיר אותי לגובה של ה7 דקות הראשונות...אמצה יבניאל 300 במתחיל לחשוב על נחיתה...  אבל עם סבלנות מתפס לפני אלומות וממשיך קדימה.
שומעה את אמנון מתכוון לעין גב.... איפה אין גב ואיפה אני...שמוכן לגיד תודה שמגיע לצמח...
ועוד פיפים מעל דגניה שסוחבים אותי לכיוון הכינרת. לעט מתחיל לחשוב להאון ואחרכך לרכס של מבוא.
שם אני מגיע 50 מ מתחת לעמדה (אני לא רואה את זה בטראק משום מה... ושם מקבל את המכות של הטיסה. ממש לא נעים. מרכס עם התרמיקה לכיוון עין גב ומתחיל לחשוב שיהיה נחמד לטוס אותה מרחק (לא מסלול ולא טיסה) ולנחות יום אחרי יום עם אמנון שמקפל מרחוק. ירידה עם הודף של יותר מ100 מטרים ונחיתה פחות יפה מאתמול אבל המסימה הושלמה.
וסיימתי לקפל לפניו... (צחי אתה צדקת).
אמנון בודק שלא שכחתי כלום בשדה ותודה לאבנר על איסוף, נוסעים לחוף גולן לערן שלא רצה לטוס איתי היום כנירא.... lugh
וכאן השתי טיסות בגרפ אחד.
http://www.paraglidingforum.com/leonardo/compare/814752,814124
« עריכה אחרונה: August 24, 2013, 04:48:15 pm על ידי ROLLY »
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח