כתב נושא: טיזר לסרטון שאני לא מוצא זמן לעשות  (נקרא 2228 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
    • דוא

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
 ותודה לדב המשגר הכי שפיץ בתבל ! (:

מנותק eyal bo

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
ותודה לדב המשגר הכי שפיץ בתבל ! (:
משום מה נראה שדב נמלט בהיסטריה... :)

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
נו בטח, אתה חופר כל היום בווטס-אפ ולא נשאר לך זמן לכלום... מה זה הכבל עם הלולאה שתלוי לך ליד הברך? ולמה אתה מראה את מה שאין לך זמן אליו? אתה באמת מסקרן אותי, כבר שאלתי את עצמי לא פעם, מי זה לעזאזל הגולש הזה (עם השם המוזר שמעורר אסוציאציות שלא ארחיב עליהן כאן?) ושמופיע לי באייפון לעיתים כל כך קרובות? לך אין זמן? הצחקת אותי...

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
מיקי, נעים מאוד - יוגב . חבל שאתה לא מכיר אותי כי נפגשנו כבר די הרבה פעמים בעמדות ובערבי בטיחות. אולי אתה צריך לעבוד קצת על התאמת שמות לפרצופים . ואם השם יוגב מעלה בך אסוציאציות רעות אולי אתה צריך לעבוד גם על זה .
לערוך סרט בשבילי זה אך לומר - סרט . אז לחפור לך בווצאפ לוקח לי הרבה פחות זמן . (למרות שלדעתי אני בעיקר מקשיב שם ופחות מדבר)
.
הלולאה ליד הברך זה המיתר שפותחים איתו את הריתמה. פשוט אצלי הוא לא שחור.

מקווה שבקיץ יהיה לי זמן לבוא יותר ואז תוכל גם להכיר את הפרצוף שלי וגם נוכל לטוס ביחד. אני בטוח שאלמד הרבה .

ושיהיה לכולנו קיץ פורה. (:

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
אייל הוא לא נמלט בהיסטריה הוא נמלט במקצועיות (:

מנותק mikiweiss

• פורום גלישה אוירית
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
צ'רצ'יל אמר פעם ששלושה דברים קשה לו לזכור: 1. שמות 2. פרצופים 3. שכחתי מה היה 3 ...
אם תקרא את הספר המאלף "קיצור תולדות האנושות" שך פרופ' הררי, תגיע לפרק שבו הוא מדבר על גודל השבט הכמעט קבוע שהיה לבני האדם. 150 פרטים. כי מעבר לזה קשה לו לזכור. אצלי, עם כל העיסוקים שלי יש בטח הרבה הרבה יותר וסליחה שאני לא זוכר ולא מקשר שמות לפרצופים.
בקשר לציניות במייל שלי (לפי התשובה הרצינית שלך, לא ממש ירדת לתחתית ההומור שלי...) הבעתי טרוניה קלה כלפי אלה שמתעקשים לעמוד בקדמת הבמה ואין להם כל כך מה למכור. אתה לא היחיד. אבל אני שמח שאתה לא לוקח את דברי למקום של עלבון, כי לא זאת הכוונה.
השם שלך לא מעורר בי שום דבר שלילי, רק מעלה חיוך קל... וכן, לטוס יחד ולצאת לקרוסים זה תמיד כיף גדול וזה עוד יקרה. אל תיעלב אם אחייך בדרך...

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
מיקי זה בסדר. את התהליך של להתעצבן ולהעלב ואז להבין את ההומור שלך עברתי עוד לפני שהתחלתי את הקורס אצל ירון . ואני מאמין שכל גולש חדש עבר את התהליך הזה עם או בלי רצונו. אבל אין לי בעיה עם זה כי לדעתי העיקר הכוונה, וממה שראיתי הרבה פעמים כוונותיך טובות. אין מה לעשות, נגזר עלינו לסבול את ההומור שלך אבל אנחנו גם נהנים מהעיצות והניסיון והאכפתיות שלך. אני מקבל את הדיל.
לכן גם התשובה נכתבה בחיוך. (אולי היה חסר עוד סמיילי)

ואתה יכול לחייך כמה שאתה רוצה בזמן שאתה מסמן לי את התרמיקות. אין לי בעיה עם זה  ;)
ובנימה רצינית . מחכה כבר בקוצר רוח לקרוסים עם חברים, אם זה איתך או עם אחרים.

מנותק Tamir

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • אתר החברה שלי - בולוורקס
גם אני מחכה.
יוגב, מתי עושים מבחנים לדרגה 3?
תמיר לביא
http://www.bulwarx.com

מנותק יוגב ראובן

• פורום גלישה אוירית
    • דוא
אני צריך עוד קצת שעות . עוד שבוע אני מקווה להתחיל לצבור שעות בקצב יותר טוב ואחרי זה בכיף דרגה 3

מנותק עומר נאמן

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מצאתי פסיפס
    • דוא
בעניין: טיזר לסרטון שאני לא מוצא זמן לעשות
« Reply #10 ב- : July 27, 2013, 01:54:39 pm »
יאללה יוגב!

tumbup מחכים לך!
"מי שלא חולם, לא מגשים" (רמי בר, 2005)