קידמה אותנו רוח ערה עם רכיב דרומי ומשבים שלפעמים מנעו מהמצנחים להמריא. מהבוקר היה ברור שהסייקלים הטובים די נדירים, ומי שימריא יסתכן בגירודים ארוכים.
כשהעמדה התרוקנה סוף סוף מהמצנחים (לא שיש לי משהו נגדכם, אבל בכל פעם שנאי מגיע לעמדה והיא תפוסה עם כלי הרכב שלכם, אני נזכר בבדיחה על ההוא עם השלשול, שהיה צריך לחבות מחוץ לשרותים שהיו תפוסים ע"י אחד עם עצירות...).
לקראת 12 המראתי גלשן ראשון, וכצפוי חיפשתי וחיפשתי את הטרמיקה הגואלת. הראשונה העלתה אותי ל 900 אבל עזבתי אותה, כי הרגשתי שיש פוטנציאל ליותר, ובהמשך, לאחר כחצי שעה באוויר עליתי עם יובל ענבר ל1250 (יובל 1400). יובל ניסה לשכנע אותי לטוס מערבה לשם שינוי (הוא רצה לבקר חבר בגניגר) אבל הבעתי את דעתי שברוח כזאת לא נחדור ובכל זאת הוא טס מערבה ואני לכיוון מזרח. הגעתי ליבנאל ב1000 מ'. אוויר פעיל ודי סוער לפעמים וביבנאל שמתי לב שהרוח מקבלת רכיב צפוני. בהחלטה של רגע החלטתי לטוס דרומה, לבקר חבר בקיבוץ גבע (כאן אפשר לצוד שתי ציפרים במכה אחת: גם לקבל מהחבר טרמפ חזרה לתבור, וגם... להרוס לו את הסיאסטה...) בסוף גם יובל וגם אני לא הצלחנו לצוד שום ציפורים. יובל הגיע לאיכסאל והבין שאין סיכוי ואני הגעתי לגזית, כשמיבנאל אין לי כלום כל הדרך. עברתי את גזית וכבר ראיתי את גבע, לא רחוקה, אבל היה ברור שלא אגיע. חזרתי צפונה לגזית ונחתתי ק"מ אחד דרומית לקיבוץ, ליד חורשה קטנה של אקליפטוסים.
יום נחמד. לא יותר.
ברכות לאסי לקבלת דרגה 3
ברכות ליוסי לקרוס השני ברצף, הפעם הורחב הרדיוס ויוסי נחת באלומות - יפה. ) האם כוכב נולד?
תודה ליובל שטרח ובא לאסוף אותי. לא היה מה לחגוג אז לא חגגנו באבו ג'מאל, כי המטבח שלו היה סגור לרגל הרמדאן
הנה הסרטון. תיהנו
http://vimeo.com/36398302