כתב נושא: תראו תאונה שקרתה לאחרונה בבת ים  (נקרא 5012 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק רולי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
בעניין: תראו תאונה שקרתה לאחרונה בבת ים
« Reply #20 ב- : April 17, 2013, 12:13:00 pm »
טוב, הבנתי לבסוף. פשוט חזרתי ושאלתי ולא נעניתי.
אני מעריך את כל הצנחנים שמגלים התעניינות ופעילים גם בפורום שלנו. זה רק מעשיר את כולם, למשל, בניתוח התאונה בבת ים עולים הבדלים בין גלשני אוויר למצנחי רחיפה וטוב שכולם יכירו את ההבדלים הללו. ובכלל, לשמחתי, בתקופה האחרונה הגבולות הסוציאליים בין הגולשים למרחפים הולכים ומיטשטשים ואני יותר ממברך על כך !!!
ורולי, כתוב איך שבא לך, אם אתה מתעצל להשתמש בספלר, אתה מפסיד פעמיים: א. אתה לא לומד ב. לא תמיד מבינים את כל מה שאתה כותב.
אני באמת מנסה... אם אמיר מליק היה מוסיף  תוכנה לתיקון......היה עוזר לי הרבה. גם התוכנות החיצוניות לא מתקנים 100% כי הן לא מבינות משמאות אלה טעויות.
אבל גם כמו בחיים אני חושב שכדאי להיות גמיש. מי שאומר שלא יכול ליקרוא מה שאני כותב (אתה לא לבד), גם מפסיד משהוא. אני אנשה. וגם אתה תנסה אני ממליץ לך בחום. handshake
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח

מנותק ניר ארואסטי

• הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
« Reply #21 ב- : April 17, 2013, 02:23:03 pm »
טוב, הבנתי לבסוף. פשוט חזרתי ושאלתי ולא נעניתי.
אני מעריך את כל הצנחנים שמגלים התעניינות ופעילים גם בפורום שלנו. זה רק מעשיר את כולם, למשל, בניתוח התאונה בבת ים עולים הבדלים בין גלשני אוויר למצנחי רחיפה וטוב שכולם יכירו את ההבדלים הללו. ובכלל, לשמחתי, בתקופה האחרונה הגבולות הסוציאליים בין הגולשים למרחפים הולכים ומיטשטשים ואני יותר ממברך על כך !!!
ורולי, כתוב איך שבא לך, אם אתה מתעצל להשתמש בספלר, אתה מפסיד פעמיים: א. אתה לא לומד ב. לא תמיד מבינים את כל מה שאתה כותב.

האם נכון מה שקראתי? אפילו צבטתי את עצמי? סחטיין עליך יא מיקי השתנתה הגישה וזה מעורר אצלי הערכה רבה אליך.

תמשיך ככה, אתה ערך מוסף פה ו99 אחוז מהזמן אתה מרתק אותי. up:

מנותק דודו עזרא-א.ד.

• מצאתי פסיפס
  • עף על החיים....
    • דוא
« Reply #22 ב- : April 17, 2013, 03:00:06 pm »
מחזק את דברי ארואסטי
גם אני נהנה ממוערבותך

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
« Reply #23 ב- : April 18, 2013, 12:27:19 am »
גונן טס20 שנה ועשה 500 שעות
איליה 5 שנים  ויש לואלפיי שעות

כן אבל ..... אלפי שעות בתנאים הסטריליים של ארסוף לא ממש נותן לטייס כלים להתמודד עם מצבי חרום. בעוד גונן עשה חלק גדול מהשעות שלו בטיסה באוויר תרמלי ומשתנה ובנוסף עבר קורס מצבי חרום.

אני לא רוצה להשמע כאילו אני מזלזל במי שבוחר לטוס רק ברכס, אבל טייס קרוס קנטרי שמורגל לטוס עם ספיד סיסטם כחלק מהטיסה היה לחוץ ספיד סיסטם הרבה יותר מוקדם ונשאר עליו הרבה יותר זמן. ולדעתי לא היה מגיע למאחורי הבתים.
don't fly faster then your guardian angel