כתב נושא: איתי בשבילך  (נקרא 841 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק ניר ארואסטי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • עם יש סוסים שמדברים עברית אז יש גם חמורים עפים!
    • דוא
בעניין: איתי בשבילך
« Reply #40 ב- : March 20, 2013, 06:16:55 pm »
אמר לי פעם אדם חכם (איתי) שגאון יכול לצאת ממצבים שחכם לא נכנס אליהם. לא מבין מה הבעיה לשנות קצת סיגנון שיהיה גם אפשר להינות מהביקורת שאתה נותן.
אתה אחד האנשים היותר מקצועיים פה ואני לא מבין את הכוחניות בכתיבה,מה יעריכו אותך יותר? אולי ההפך?

בן אדם כבר אומר לך שזה מפריע לו הסיגנון שלך,אז אתה מצדיק את זה בעוד כתיבה צינית ומציקה?
קשה לך לצאת ענק ולומר את הדברים בנימוס וכבוד הדדי? זה יחליש אותך?

ציטוט
....זה לא העברית שלי, זה האישיות שלך....

ניסיון ההמראה הכושל שייך לאישיות שלך לא לעברית שלך (ואולי הגיע הזמן שתפנים את זה).

רולי אתה חומד של בחור ואין מה לעשות כנראה שצורת הכתיבה שלי לא תתחבר אליך אף פעם.

צורת הכתיבה שלך לא מתחברת להרבה אנשים,מה שגם ש80 אחוז מהמרחפים כבר לא מכירים אותך אז הדרך היחידה שלהם להכיר אותך היא דרך צורת הכתיבה שלך,ואני יודע שאתה לא רוצה להצתייר כמו שאתה כותב.

איתי אתה יודע שאני מאוד מעריך אותך,אני גם יודע שאתה אדם שונה ממה שאתה מנסה להצתייר.יש לי כמה שעות איתך ומלא ויכוחים לגבי איתי האמיתי עם אחרים. יש לציין שמדי פעם גם לי אתה משאיר את הפה פעור dontgetit

מנותק ittai

• הגעתי לאוסטרליה
  • Gin Gliders Distributor in Israel
    • דוא
« Reply #41 ב- : March 20, 2013, 06:46:35 pm »
צחי,

שאני מוכר מצנח אני כותב ביקר בשיח פעמיים אך יצא ללא שריטות. לאחר מכן נתלה על עץ ונקרע לחתיכות.

ניר ורולי - מבטיח התייחסות בשירשור נפרד.
Fly high fly far just do it on the safe side

מנותק רולי

• הגעתי לאוסטרליה
  • +MARGARITA GIN CARRERA
    • דוא
« Reply #42 ב- : March 20, 2013, 07:13:28 pm »
צחי,

שאני מוכר מצנח אני כותב ביקר בשיח פעמיים אך יצא ללא שריטות. לאחר מכן נתלה על עץ ונקרע לחתיכות.

ניר ורולי - מבטיח התייחסות בשירשור נפרד.
להפנים מה בידיוק?
כי אני (וסליחה לכל מי שקורא, כי עוד פעם אני אומר מה שאיתי לא מפנים).... אני מפרסם כל מה שאני יכול כדי שאני ואחרים לא נחזור על אותו טעות.
לפני 4 שנים המראתי בהר הארי וכתבת  לא להמריא לבד, (לא ידעתי אפילו מה זה כלל עצבא).. ועוד כמה טיפים שאני משתמש עד היום.
אני מפנים וכמות של טעויות הולך וקטן... אבל כמו באסינטוטה תמיד נישאר את ההתקרבות למושלם ולמושלם לא תגיע אף פעם.
500 טיסות כבר יש בקופה   לגבי בטיחות אישי וקבוצתי חושב שאני מעל הממוצא. וגם  מהשירשור הזה למדתי (הפעם לא מהביקורת שלך).
הכתיבה שבשירשור המחירה רק הרחיק אותי ממך , שפתחתי השירשור ההוא לא היתה לי שום שיח בהיסטוריה של החופה.אני לא משקר, לא בהתנהגותי (מה שקרה פורסם ביחור בגלל שהסירטון היגיע לא ממני), גם לא בגלל כסף. 100 שעות ובלי שריתה.
הפוסט שלך שם לא במקום  נ ק ו ד ה. אבל עוד פעם... אתה נירא כמו שאתה רוצה שיראו אותך ולזה אין לי שליטה.

תהיה בריא, אני מפנים שאין מה לעשות.... אתה מי שאתה, אני מי שאני ,ולא אתפק ואענה לך כל פעם שמשהו אפריע לי.
(לשומת לבך רק איש אחד (לא ממש חבר שלך) גרם לי להיות תקיף וחסרת סבלנות כמו היום איתך.... :(
« עריכה אחרונה: March 20, 2013, 07:17:09 pm על ידי ROLLY »
מרחף כרוני עכשיו עם מצנח