כתב נושא: חוויות מהגילבוע  (נקרא 4130 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק gider

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
בעניין: חוויות מהגילבוע
« Reply #20 ב- : January 07, 2013, 05:58:01 pm »
מחזק את מה שדוד ויובל אמרו !
לגבי ההמראה , חסרה הדרגתיות בהאצה , אתה יוצא במבער מלא , ובנפילה לרתמה רואים שהאף קצת קופץ .
יצאת עם מהירות טובה ולאחר ההשכבות המשכת למשוך כמו שצריך ולכן יצאת עדיין עם הרבה אנרגיה .
תנסה פעם הבאה רק לחשוב על להתחיל בהליכה ולהגביר בהדרגה .
לגבי הנחיתה מסכים עם לירן שידיים לפני הצלעות (ללא לפיתה) מעלות את רמת הרגישות בשחרור , ורק לגבי מה שרשמת - נכון שחשוב ועוזר להעלות עוד את הידיים , אבל לדעתי במקרה הזה גם אם היית דוחף מאוזן טיפה יותר מוקדם וחזק היה יוצא פלייר אש :)
« עריכה אחרונה: January 07, 2013, 06:01:08 pm על ידי gider »

מנותק חגי

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
« Reply #21 ב- : January 07, 2013, 08:46:58 pm »
ואללה לא נשאר להגיד הרבה אבל בכל זאת.
רב ההערות של דוד ויובל טובות.
המראה- כמו שדוד אמר, זה נראה שגם לך יש תסמונת נפילה לתוך הגלשן.  עם כל הנסיון שלי אני לא זוכר שאני כל כך מהר עם הידיים על הספיד בר. במהלך הריצה שמתי לב שהאף שלך ביחס לאופק יציב וגם בנפילה פנימה לא ראיתי שינוי באף שזה סימן טוב וזה אומר שנפלת פנימה כשהיתה כבר מהירות. מצד שני אני חושש שמשהוא בטכניקה הזאת מעמיס בבת אחת את הגלשן במקום המצב האידאלי שהגלשן לוקח ואז הגוף מתיצב בשכיבה אופקית. אפשר להמריא כשהגוף במצב עמידה אבל נראה לי שבטכניקה הזאת אתם לא ממש מרגישים את המתח ברצועה אלא מיד צוללים למצב שכיבה.

בנחיתה - ללא ספק התברברת עם הידיים. בהתחלה עברת למצב עמידה קלאסי וחשבתי הנה סוף סוף מישהוא עומד זקוף ולא חצי שוכב. אבל ההצפה שלך היתה לא מספיק עדינה ובנוסף לידיים לא סימטריות הגעת לתיקונים של ההטיות ימינה ושמאלה ובסוף איחרת עם הדחיפה כשהידיים לא מספיק גבוהות. אני יכול להמליץ לך להעביר ידיים מעט יותר גבוה בשלב שאתה עובר לעמידה ואחרי המשיכה הראשונית ואיסוף המהירות אז להתחיל להציף ולשבור את שיעור השקיעה המהיר מעט מוקדם יותר תוך שמירה על כיוון יציב. אם אתה מגיע לשלב הדחיפה בהטייה אז זה תמיד נגמר עקום.
« עריכה אחרונה: January 07, 2013, 08:48:56 pm על ידי חגי »

מנותק Tamir

• פורום גלישה אוירית
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • אתר החברה שלי - בולוורקס
« Reply #22 ב- : January 07, 2013, 10:44:51 pm »
תודה לכל המגיבים.

תמיר.
תמיר לביא
http://www.bulwarx.com