שלום לכולם,
קראתי את התנהלות הדברים שהוחלפה בין איתי לנואל לבין ירון והכל בנוגע למכירת מצנח פוטורה טנדם ולמען הסר ספק, ובתור אחד מאלו שרכש את המצנח, אני מבקש להביא ולהעמיד את הדברים על דיוקם כפי שבאמת היו:
ראשית אני רוצה לאמר כי ירון היה בסדר גמור איתנו ואפילו מעבר לכך. הוא לא ניסה להסתיר מאום ובכל רגע נתון היה מוכן להחזיר את כל הכסף ששולם באם יימצא כי המצנח אינו כשיר לטיסה.
המצנח אכן נקרע במסגרת הנפה ובגלל שלא ראינו שום תפיסה של מיתר חשבנו כי הבד פשוט עשה את שלו. כשדיברנו עם ירון הוא מייד אמר לנו שלא נדאג ושהוא לא בורח משום אחריות ולשום מקום ושאם המצנח יימצא לא תקין הוא יחזיר לנו את כל הכסף.
המצנח עבר בדיקה שהייתה מיועדת להיות אך ורק בדיקה לטיב הבד והוא יצא תקין. שיחלה שערכתי עם זאב מעפקו אמר לי זאב שהמצנח נראה בסדר ושהבד במצב טוב.
אני מדגיש כי גם לאחר הבדיקה הציע לנו ירון, בעקבות ההתערבות התמוהה מאוד של איתי לנואל בפורום, שאם אנחנו רוצים נקח את המצנח לבדיקה מקיפה והצעתו עדיין עומדת בעינה - כל הכסף חזרה באם הוא יוצא לא תקין.
אין לי ולא יכולה להיות לי חצי טענה כלפי ירון אשר נהג ביושר לאורך כל הדרך, לא לכלך על אף אחד (בניגוד ל...) אמר לנו מהתחלה מאיפה הוא רכש את המצנח ומה מצבו.ירון גם טס על המצנח ביחד איתנו ואני מאמין לו שאם היה חושב שהמצנח לא תקין לא היה מעז למכור לנו אותו.
נכון שהמצנח לא חדש אבל לא חיפשנו כזה.
בברכת חג שמח