תשמעו על סיפור שהיה !
יום יפה שעת צהריים ,רוח מערבית ,אוהד אדרי ואני באוויר .אני מקבל טלפון ממלון אילנד כי שני בחורות מעוניינות בצניחה,ואני מודיע לפקידת קבלה במלון שהבנות יבואו בעוד כ15 דקות כאשר אסיים את הטיסה ,באודי באוויר אני רואה את אסף ועו"ד עינת חילו מסגודדים מתחת למטריה על הספסל שלהם .ואני רואה את צמד הבנות מגיע למתחם הצניחה,אסף ניגש אליהם ומדבר איתם ,זאת אני רואה מהאוויר ,כאשר אני מתארגן לנחיתה .כיוון שאסף יודע את כללי גניבת הלקוחות ,לוקח מהן את הכסף דבר ראשון.כאשר אני מגיע לבנות הקורא בשמן של אחת מהן [שמה לורט ].הן אומרות לי שהן שאלו עם אני עופר ,ואסף אמר להן שהוא ואני שותפים ,ואני כמו שזכור לי יש לי שותפה אחת בחיים ,זאת אשתי היקרה אליס .ולא אסף . כאשר הבנות הבינו שאסף הוא לא האדם הנכון,הן ביקשו ממנו את כספם חזרה ,אסף אמר להם שהוא לא מחזיר להם את הכסף ,ושאני אקח אחת מהן ,ושסשה יקח את השניה .וכמו שאתם מבינים אני סירבתי וביקשתי ממנו שיחזיר לבנות את הכסף ושוב אסף אמר את שלו ,לא אחזיר את הכסף .אני ישר צלצלתי למשטרה ,ובאודי מחכה לשוטרים אסף ועו"ד עינת חילו עשו ויברח אל מכונית הבגו שלהם ונעלמו כלאומת שבאו.לאחר כ-10 דקות הגיעו זוג שוטרים ,כאשר ספרתי את סיפור המעשה ,השוטרים אמרו שאין טעם להגיש תלונה ,כיוון שזו לא גניבה אלה סכסוך עיסקי [לפני הויברח אסף החזיר את הכסף לבנות] .אבל אנחנו אנשי הטיסות המסחריים יודעם שזו גניבה לשמה ,אנחנו צריכים לפעול בעניין ,כיוון שזה גם פוגע בתדמית שלנו כעסק ,אותם בנות שרצו לטוס הלכו ולא רצו לחוות חוויה עם גועל שכזה .אני מקווה שעו"ד חילו תחזור לעבוד במקצוע שלה ותעזוב אותנו בשקט ושאסף יחזור להיות מה שהיה לפני פגישתם הרומנטית .ואז נוכל להמשיך לטפל בעוד מ"ס סוגיות מגעילות שקוראות אצלינו בדשא .אשמח לקבל תגובות ממכם חברי הפורום .
עופר רוקנשטיין "שחף מצנחי רחיפה ".