בבוקר זה היה ניראה כמו עוד יום קייץ,אבל התחזיות האופטימיות של ברוקשטיין הראו שעשוי להיות יום מעניין.בעמק זה כבר היה ניראה ממש לא יום של קייץ כשב 9 וחצי כבר היו פומולוסים וקומולוסים קטנטנים בכל מקום

אילן פינק אותי את גורדון ואפרת בפיצה בדבוריה וטוב שלפחות אכלנו משהו כי היה צריך קצת אנרגיה לאויר שחיכה לנו,בעמדה בסביבות 10 וחצי רוח דרום דרום מערבית 10 קמש עם התישרות קלה עם כניסת הטרמיקות,ניראה שזה עדיין לא ממש הזמן,רולי ואדוה תרמו לנו את עצמם כווינד דאמיס והראו שכדאי עוד קצת לחכות,כשרולי חזר כעבור כחצי שעה התנאים התחילו.
הטיסה שלי התחילה ברגל שמאל שאחרי ההמראה אני לא שומע שום דבר באוזן ורואה את הקומפטינו ללא מיכסה תחתון וחסר בטריות,ו

לקח לי לא מעט זמן להוציא את הואריו הישן שלי מתחתית הקוקפיט,וזה עם אויר ממש לא יציב בגובה עמדה (זה מה שקורה שאתה לא מסדר ציוד כמו שצריך).
ללא נתוני המחשב שאתה כל כך רגיל אליהם אתה מרגיש קצת "חסר משקפיים"אבל צריך להיסתדר ואפשר לראות אם מחפשים את כל מה שצריך,אני לצערי יצאתי לבד בהיזדמנות הראשונה שהייתי ב-1000 וטסתי צפונה בשביל לפגוש סינק עד 250 מעל כדורי שם סוף סוף הגיע הציפצוף הגואל והיה אפשר לנשום קצת,לפי תחושותי הרוח היתה מאוד חלשה בכל הלג צפונה,ועם רכיב דרומי חזק,הנתיב עבר בגבעת אבני,אחכ קצת מזרחית לבסיס נטפים שצפונית לצומת גולני,ועד רביד לא היה ממש קשה,ברביד זה היה ניראה ששוב הקרקע ואני ניפגש אבל שטח שרוף בין רביד לצומת התחיל לעבוד מאוד חלש אבל זה מה יש,הרוח האיזור הזה המשיכה להיות חלשה מאוד ודרומית,ועד המחצבה מערבית לקדרים היה בסדר והמחצבה שעובדת כל הזמן גם מייצרת טרמיקות לא רעות מיסתבר,ההליכה עליה הוכיחה את עצמה ואחרי כמה דקות הייתי כבר ב-1000 קצת דרומית לאמירים,משם שמתי אף לכיוון צפת ,דרך הגשר שנימצא בעליו מאליפלט,היתה מצוקה רצינית לקראת עכברה,זה הכפר שנימצא דרומית לגשר על נחל עמוד הייתי בטוח שאני בקושי עובר את המיוערת שממערב לכפר שוב הופיעה לה הטרמיקה ממש לפני היתארגנוית לנחיתה בכפר,משם האויר עלה ממש טוב,האובר דיולפ היה ניראה בבירור באיזור ק"ש אבל עד אגמון החולה היה בסדר גמור כשאני טס מעל מידרונות צפת ,עמוקה לכיוון שדה אליעזר,בחולה חתכתי לכיוון הואדיות שנימצאים דרומית לגונן וטסתי דרומה עם עילויים לא חזקים בדרך עד נחיתה בגשר אריק,אחת הטיסות המיוחדות והארוכות שלי,למען האמת סיימתי אותה די גמור,אבל היה אחלה.חבל שאין טרק אבל אין כמו המראות שניצרבים בזיכרון לעד