כתב נושא: מחר יום רביעי הקדוש אולי צפויים תנאים זכרונאים מי בעניין ?  (נקרא 224 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק xploreisrael

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • מפעיל בובקט מתקדם
    • טיולים במזרח התיכון
    • דוא
חברה מתארגן מטס לחציית הארץ או לפחות לניסיון
כולם מוזמנים
בני 0544994656
בני לוין 0544994656
www.hiroadadventure s.com

מנותק ליאור

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • Pro Design Thema2
יש מצב.

באיזה שעה ?
ל' מהמוסד לרחיפה

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
נקום בבוקר ניראה מה קורה וניראה אם אפשר לחתוך מהעבודה ;)

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
שמיים יפים אך הרוח קצת צפונית,ניראה שיהיו תנאים טובים,אם העבודה תיגמר אני אגיע ב-13

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
היה יום שניראה מבטיח בבוקר אבל לקראת 12 כבר לא נישאר ענן אחד לרפואה,אני ובני היינו באויר בסביבות 13 ויצאנו סביב 600 ומאחורה מה שחיכה לנו זה כמה פיפסים שהראו לנו יפה את הדרך למטה :-[
אחרי שבוע וחצי ללא אויר 20 דקות זה לא ממש מספיק לרפא את המחלה אז עוד הספקתי לחזור לזיכרון ולהמריא שוב ב15 וחצי,רוח ערה בין 25 ל35 צפון מערבית אבל התנאים באויר דוקא הישתפרו,בזיכרון היה ניתן לעלות עד 800 עם עילוויים יפים,ומאחור היו תרמיקות נחמדות שהחזיקו יפה עד איזור ה800+ טיסה חביבה לאיזור קרע,בדרך צילמתי את החור צפונית לעמיקם שבו נחתתי בפעם הראשונה,והזכיר לי שזיכרון זה לא תוכנית כבקשתך,וגם הלכתי איזה קילומטר וחצי ;)
היה חביב ביותר וטוב לדעת שהחרמנות עוד לא אבדה ::)

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
למי שלא מכיר אני עוד לא הכרתי ונחתתי בהרבה חורים באיזור ,שדה הנחיתה כשלא מצליחים להגיע לעמיקם.
היו שם אחלה נקטרינות לאורך הדרך שעשו את ההליכה יותר מהנה lugh
המשולש שפונה למעלה הוא השדה הנחיתה רגע לפני הגבעות לפני עמיקם,לא מומלץ לכאלה שהם לא מיטיבי לכת :-*

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
פעם אני ואמנון עשינו שמה ניווטים למצוא את יורם שטען שהוא ליד גבעת נילי ואמנון רק לפי התאור בטלפון הודיע לו "אתה לא ליד גבעת נילי אתה ליד עמיקם" ונסענו בול אליו.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק נועם פרידמן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
לכל טייס קרוסים שרוצה לטוס כמה שיותר רחוק נחיתות במקומות שכאלה הן חלק מהספורט,לפעמים נופלים באיזה חור וצריך ללכת אבל כשיוצאים ממקומות כאלו זה כיף גדול,לי אישית לפחות.
כל טייס שטס באיזורים שכאלה בגובה שכבר דורש מחשבות על שדה נחיתה שישים לב גם על דרכים שחוצות את השטח,שבילים נוחים ליציאה בדרך הקצרה לכיוון יישוב או כביש סמוך,אצלי זה פקל קבוע למפות שדות נחיתה בכל שלב גם אם כמובן המשכנו עוד והשדה מישתנה כמובן.
כשאתה נמוך אתה חייב כמובן לקבל את ההחלטות מהר יחסית על מנת לא להיכנס לבעיות בטיחות בנחיתה כמו רטורים,קווי מתח וכו,אבל מניסיוני זה משהו שלומדים אותו עם הזמן.
אני עוד לא הגעתי לשלב של לטוס לאורך כבישים,לעניות דעתי זה יכול לחרב טיסות ועבורי זה לא שיקול בטיסות אלא אם זה ברמת סירין ???
קורה הרבה שנוחתים בחור כמו שנחתתי ויש מישהו שיכול לאסוף אותך,ב-100 מ גובה יכולתי כבר לדעת שמייד אחרי פארק אלונה יש פנייה שמאלה שבאים ממערב ומשם דרך מצוינת עבור כל רכב לכיוון שלי,רק הפעם לא היה כזה ::)זה יכול לקצר זמני איסופים.
סופש נעים ומהנה

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
אין ספק שנחיתות בכל מיני חורים הן חלק מהחוויה, במקרה של רמת סירין גם חוויה למאסף  ;D

גם אזור גלעד מספק צעדות לא קטנות מדי פעם.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אריה יעקבי

• הגעתי לאוסטרליה
  • אני לא מפחד למות, אני רק מת מפחד
עוד פרט קטן וחשוב,
שטחי האש של צהל. באזור רמות מנשה, בעיקר בדרומה, ממוקם בסיס הטירונים של גולני-רגבים . היו לי כבר מספר טיסות ששמעתי בברור את מטחי הטירונים. כשטסים באזור רצוי לפקוח ענייים ואושניים ולקוות שלא יורים נשק תלול מסלול. כמו כן יש מספר שטחי אש דרומה לעין השופט.
שבת שלום,
אריה