היינו 6 מרחפים וגרט,המראות סביבות 12 וחצי על משבים אנאבטיים של עד 7 קמש דרום מערביים,היו שמיים עם עננות יפה ובסיס ענן גבוה,והכי נחמד שכימעט 0 רוח בכל הגבהים מה שנתן אופציה לעשות טיול קצת שונה לכיוון פחות שכיח.
אני ובני טסנו לנצרת כש מעל חלקה המיזרחי כבר עלינו יפה למעל 1400 מ ,משם אני המשכתי לאיזור מאגר אשכול דרומית לכביש גולני המוביל,הרכס של בית רימון היה ניראה לי לא ממש טוב מבחינת פעילות אז המשכתי עוד מערבה וטסתי למנדא,הרכס שנימשך מיודפת מיזרחה היה ניראה ממש טוב ולמרות איבוד הגובה קצת לפניו הוא הוכיח את עצמו כפעיל ועבד יפה,האיזור בין השאבי ליודפת עבד יפה והמשכתי מעל מיזרח סכנין ועראבה ללוטם,לפני כמה שבועות טסתי מעל לוטם בכיוון ההפוך והגיבעה שלו עבדה יפה,גם הפעם המיוערת שממערב ללוטם נתנה את התמורה שלה והעלתה אותי שוב מגובה 450 לקצת מעל הכמון,כשחבר שלי כבר מחכה לי ליד כרמיאל עברתי די נמוך מעל הר חזון כמדומני(מיזרחית לכמון)ונחתתי בתחנת הדלק של מורן מתחת הר הארי.
הרבה שנים אני טס והטיסה הזו היתה מיוחדת במינה,גם בגלל התנאים המדהימים של עילויים יפים חוסר רוח,מה שגורם לך חשוב כל הזמן על בסיס הנתונים האיזור לאן תטוס ולהמשיך לעקוב אחרי המשך המסלול ולנסות ליישם מה שאתה יודע או חושב שאתה יודע

טסתי לא מעט עם ספיד באר בין הטרמיקות,בעיקר ביום שהאיזורים הפעילים ניראו בשמיים ולהגיע אליהם מהר היה הכרחי,טיסה מאוד מלמדת,וגם אחרי טיסה מהנה ויוצאת דופן שכזו אתה מבין שיש עוד הרבה מה ללמוד,היה כיף גדול,ועוד המשכתי לעבודת לילה במירון,עד 5 בבוקר אבל את החיוך הטיפשי הזה על הפרצוף גם העייפות לא הורידה

שיהיו לנו עוד הרבה ימים דומים לאלה,חג שמח לכולם