אני וחוואייג כבר היינו בדרך מחדרה לואדי עארה כי כל הדרך היתה צפונית,ואז ברק מיתקשר מזיכרון שהרוח שם על האף,סיבוב פרסה ותוך 20 דקות אנחנו עם איתן וברק בעמדה.עוד טיפטף גשם בעליה לזיכרון והיה ממש סגור ואפרורי,התיקווה היתה שהים כבר היה נקי מעננות בינונית סכיסתה את השמיים מעל זיכרון ומאחור,ולאט לאט השמיים היתנקו וחלו לצוץ קומולוסים שסידרו שמיים ממש יפים,הרוח לא כל כך החליטה מה קורה איתה,נעה בין 45 מעלות מימין למערבית בין 0-10אולי 12 קמש,אבל איך שהשמיים החלו להיראות כמו משהו חביב גם הרוח היתיצבה לה על 15 +קמש צפון מערבית והמראנו.
אני חושב שכחצי שעה די גירדנו את העצים רב הזמן,אבל כשהגיע האחת שציפית לה :-*היא עבדה ממש יפה אף על פי שעשתה לי חיים לא קלים עם מרכז מתעתע שלא נותן לך להיסתובב סיבוב שלם עם מנגינה ערבה באוזן,אבל ככל שעלינו היא היתמסרה די יפה ;Dועלינו עד בסיס ענן ב-1580,איזה קור!!!!
הרכיב היה די צפוני ומיתחזק כל הזמן והמשכתי לכיוון גלעד,בגבעת נילי עוד היתה אחת שהרימה קצת ואז שוב חפרתי קצת לצפון מיזרח קצת דרומית לגלעד,עוד אחת נימצאה מיזרחית לגלעד ב450 מעפה"י וסידרה לי מעבר לכיוון גבעת עוז,בעמק הרוח כבר היתה ממש צפונית ערה סביבות 30 קמש,והעילויים נחלשו להם לאיטם הגעתי לנחיתה בשדות דרומית ליעל יישוג קצת לפני צומת יזראעל.
היתמזל מזלי שהרווחתי שבועיים ברצף לטוס בימים שממש לא ציפיתי ליותר מכמה דקות ויצאו אחלה טיסות ואין אושר גדול מזה

הינה כמה תמונות מהיום,תהנו