כתב נושא: לא קשור : כיור חוסך במקום ומים מעל מיכל ריקון השירותים.  (נקרא 199 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק אוהד

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא

מנותק אבי שאול

• הגעתי לאוסטרליה
  • זבוב זבוב אבל ... יש כנפיים
    • דוא
הספורט הזה מתאים לאנשים עשירים-מובטלים -פנסיונרים
כל השאר סובלים משבת לשבת

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
מה עושים אם לא יוצא לי לשטוף ידיים לפני השימוש בשרותים? זה מתמלא בכל זאת מהקו? אז מה קורה אם אני צריך לשטוף ידיים כשהמיכל מלא?

הרבה יותר פשוט לאגור את המים האפורים מהמקלחת ,הכיור ומכונת הכביסה למיכל חיצוני גדול יותר שממלא את מיכל ההדחה מיידית אחרי ריקונו כמו קו מים רגיל, ועם עודפי המים שיש אפשר להשקות את הגינה. הרבה יותר מ10% מצריכת המים הביתית.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
צחיק - זה בדיוק מה שעושים כאשר מבצעים מערכת מים אפורים .

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
ביקר אני יודע, רק שמערכות המים האפורים שאני מכיר משמשות רק להשקיה לא למילוי מיכל ההדחה.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק יובל - נשרק'ה..... נשר מצנחי רחיפה

• הגעתי לאוסטרליה
  • הדרך לעמדה רצופה כוונות להגיע
    • דוא
אני כבר 10 שנים לא מדיח את האסלה עם הניאגרה... נשמע כמו התחלה של סיפור מסריח לא?
כשמתרחצים אצלנו בבית הפקק סגור ובמים שמצטברים מדיחים את האסלה ושוטפים את הרצפות.
החיסכון לא יאמן, חשבון המים שלי בסביבות 30-40 שקל...

מנותק שוקי ציוני

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
מה עושים אם לא יוצא לי לשטוף ידיים לפני השימוש בשרותים? זה מתמלא בכל זאת מהקו? אז מה קורה אם אני צריך לשטוף ידיים כשהמיכל מלא?

צחצח,,נכון, אם המיכל לא התמלא ע"י הכיור אז הוא מתמלא מהקו הראשי. ואם המיכל מתמלא יותר מידי אז השארית תישפך לביוב, בדיוק כמו בכיור הרגיל, אתה הרי לא יכול להציף את הכיור.

ובכלל הרעיון הוא גאוני לאלה שגרים במקום פיצי כמו יאכטה למשל.

אבל בעצם לא חסר ממש מים, הם רק עולים יקר ומי שיש לו בית קטן אז הוא גם לא משתמש בהרבה מים.
ושורה תחתונה זה משתלם רק אם משתמשים בכל המים האפרורים בבתים גדולים או משפחות גדולות.
בדוק!!!

מנותק gavriel

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
אני גר בבית שכור אז לא השקעתי בהתקנות מתוחכמות.  הצינור מתחת לכיור פתוח ומתנקז יש לדלי שמשמש להדחת האסלה.  במקלחת יש גיגית שהמים המצטברים בה משמשים לאותה מטרה + השקיית הגינה.  כנ"ל בכיור המטבח.

מנותק אוהד

• הגעתי לאוסטרליה
  • http://www.youtube.com/results?search_query=ohad73
    • דוא
משיחה עם עו"ד בתחום הסביבתי מסתבר שהחוקים של מחזור מים ומים אפורים עדיין מיושנים,
והמצב הינו ששימוש במים אפורים במדינתו השכונה הינו" לא חוקי" הוא הסביר משהו לגבי השימוש במים לחקלאות
אבל לא ממש התעמקתי. אגב ביאכטה אני מוריד את המים עם מים מלוחים מהים.
מאידך בעית המקום הינה קריטית ולדעתי טוב יעשה אם בשירותים קטנים יחסכו במקום והכיור יהיה מעל לאסלה כמו בתמונה, ובאשר לשאלתך צח, המנגנון עובד כך שהמים מתחילים לרדת לאחר שהורדת את המים ואז יש לך שמונה ליטר לשטוף ידים שיניים ורחצה צרפתית אם תירצה.
אגב הרעיון בא מיפן שם מקום הינו בעיה אמיתית ואנשים גרים בדירות יותר קטנות מיאכטות.

מנותק אילן

• הגעתי לאוסטרליה
    • דוא
סחלבון ביאכטה אין לך אסלה עם נייגרה (כמו בתמונה ) אלא ה-"פלשינג" מבוצע ישירות ע"י מגוף מהים לאסלה -ובחזרה , כך שזה בכלל לא רלוונטי ליאכטה . בנוסף , אסלה כגון זאת טופסת יותר מקום בגלל הנייגרה שהיא חלק אינטגרלי מהאסלה (ועליה יש את הכיור ) בו בזמן שבאסלה של יאכטה היא מוצמדת ישירות ללא נייגרה ובכך ישנו חסכון נוסף של מקום .  ;)

מנותק חיים אוסין - קרלוס

• מצאתי פסיפס
  • The art of letting go...
    • בלוג - נפאל
    • דוא
עם משענת נוחה זה גם טוב לתפילה על הברכיים,
כאשר המים הגיעו עד נפש...