אדריאנוס, מאחר ובאמתחתי 13 שנה של טיסות מהן במגוון איזורים, רואה אנוכי חובה מוסרית לבדוק דברים שכאלה.
כמו כן אציין שאנשי קרוס קאנטרי מעצם היותם טייסים כל כך טובים בטרמיקות, מניפים מצנח ויוצאים לטיסה אחת ארוכה של מעל שעה. דבר שלא הופך אותם למתורגלי הנדלינג בתנאי רכס (שאלו הם תנאי המעבדה לבדיקות סס). אגב באותו נושא אתה יכול להסביר את סירטון ההנפות שהעלת "אם בארזים נפלה שלהבת" כמובן שמדובר במצנחים שהנפתם קצת יותר קשה, אבל עדיין מדובר באנשים שמבחינה סטטיסטית נימצאים הרבה מאד שעות באויר וההנפות הינן חלק מזערי מטיסתם. (וצחי אני יודע שאתה תדבר על טיסה אקטיבית שמשולה להנדלינג מאידך לא במעבדת הרכס

).
כמו כן אדריאנוס יקירי הטיסה שלי עם הנוסע 120 קילו אינה רלוונטית לשאלה האם ניתן לפנות עם ספיד סיסטם. גורם לי להסיק שניפגעת ממני ולכן כתבת זאת ועל כך אני מבקש את סליחתך. אני אוהב אותך וחבל

לגבי איתי, שאלה טובה העלת האם באמת ניתן למשוך עומס שכזה בטאנדם? התשובה:" אין לי מושג לא בדקתי". היתי רוצה מאד לנסות אחרי שאשתלט על הניסיון לעשות זאת בסינגל. כך שעוד דרך ארוכה לפני. מאידך אל תישכח שניתן לחבר זאת עם שתי גלגלות כך שתקבל רווח כח (כמו שעושים בים).
אגב אדרי באשר לנקודה שהעלת למה אני מנסה ולא אדם? שאלה טובה האמת אני חושב שהיתי יכל להיות טייס ניסוי נהדר למשקלים של אקסטרה סמול בהיותי 53 קילו ואפילו אדם, הרזה יחסית,לא יוכל לבדוק מצנח שכזה (אלא אם יוריד לעצמו 15 קילו.) אבל אנטולי, מעולם לא הציע לי עבודה

ומיצד שלישי גם הוא לא ממש טס על המצנחים שהוא מייצר. כך שעוד יש סיכוי..
אני אישית רואה את הרעיון שהועלה על ידי שייקה בפורום מכובד זה, כהזדמנות קולברטורית לבדוק ולהתחדש, כך שאפילו אדם שמידי פעם נובר בפורום יקח רעיונות ויחדש כמו החידושים האחרונים שמגיעים אלינו במצנחים. .
לכל מטבע יש שני צדדים, ויתכן מאד שגם אני מדי פעם טועה וחייב לעבור שינוי תפיסתי, לפחות אני עושה מאמץ לבדוק ולא רק משלח משוואות וסיסמאות .