אז ככה:
בגן אנגלי שלא יודע מאיפה היגיע אליי,ב10:30 עברתי בלי תקוות אבל מדוייק בשדה נחיתה של הר הארי. ישר הימשחתי למעלה. אבל הבסורה לא היה משהו... מזרחי מידי.חיכיתי עד 12:45.. והיו רגעים של דרומית.אבל רק בקצה. בחלק אחורי של העמדה (דאגתי לשים שקית ניילון) היה מזרחית והרכיב לפעמים היה נירא צפונית.....ואני בסרט הזה כבר הייתי.

ב11 ומשהו ראיתי מצמח ממריא בכמון.. לא עולה הרבה מעל העמדה אבל נישאר באוויר. מתקשר למשהפון ושומע רק איזה בחור עם מבטא ארגנתינאי שהשאיר הודעה..רק הודעה אחד. טוב... יש תנאים שם... אולי כאן יהיה יותר מאוחד.. חשבתי
הרכיב הצפוני שלא הייתי בטוח שראיתי, ושיחה עם יובל דרורי ואני על האוטו. 12:00 ברמה, 12:15 בכמון.. שימי ויוסי בעמדה . שימי נוחת עם תנדם. היו שם 7 בחורות דוברות ספרדית ואני מסביר מי אני וכמה זמן וכו ..תוך כדי הרתמות. אבל אין לי זמן... יש תנאים : אין בחורות ... יש לעוף!! אפילו שרפוחית שתן לא רוקנתי..ומכנסיים ללבוש מע הרגילים בשביל הקור גם לא לבשתי.
תוך כדי שרוא את הבחורות תופסות מקום במצפה ושימי ויוסי עוזבים אני ממריא עם תנאים הכי קלים... 15 קמש על העפ..
משחק כימעט שעתיים באוויר (המחשב שלי הלך ולא יכול ליראות עוד מה עשיתי אבל מה6015 אפשר ליראות שעה ו45 דקות 740 מגובה וטרמיקות של 2.1 . ההחלתה שגויה של היום היתה לא ללבוש מכנס שני... כי קפתי והחשק להשתין היתה פשוט בילתי ניסבלת... הייתי נישאר עוד.
נחיתה נפאלי קלה וילדים לא נפאלים שבאים בהמונהם... 20 מיסביב.
אני מכיר את האוקלוסיה... עבדתי איתם. מנסה להזכיר כמה שמות שהם מכירים... אבל לא ממש עובד.
בהתחלה נחמדים נותנים לי קולה ואני חשדן מחכה שמישהו ישתה איתי. תוך כדי סוגר פאוץ' לימנוע "קסם".. קושר את הקסדה. מקבל עוד סיבוב של קולה... הפעם עם יריקה ביפנים שהילדים מתחננים שאשתה...אני מסרב בנימוס.. אומר שהסוכר לא טוב לי. אחד מהחברה (גיליים בין 10 ל15) תופס לי חזק את הנייד (קשור כמובן) ואומר לי פוטו פוטו!!!. שום צילום עונה לו תוך כאס ברור ... עברו את הגבול. אחד מהילדים שופך קולה על המצנח. אני כאילו מתקשר למוחמד סעוואד והעברינים רצים לכל הכיוונים. הילדים הטובים יותר נישארים ועוזרים לי לקפל. וניפרדים בשלום.
אין ילדים רעים. מסכנים שזה החינוך שחלק מה אזרחים ישראלים מקבלים....