כתב נושא: סיתונית תקיים סימינר תיאוריה השבוע וערב בטיחות בשבוע הבא באוניב  (נקרא 836 פעמים)

0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה.

מנותק gadbuganim

• מורשה רוח הקודש - הפורום הסגור
  • הכינוי שלי בלאק אנד דקר
  • כמה מהר אפשר לחרב את היופי הזה שנקרא חיים
    • דוא
אני מדבר על אלו שמתפרנסים מהענף לא עליך ועליי ועל רוב הפעילים שזה ההובי שלהם

מנותק צחי רייל

• מנהל פורום
  • הגעתי לאוסטרליה
  • ARTIK 4 29
    • דוא
שוב אתה מתבסס על סיפורים שסיפרו לך בלי לדעת בכלל על מה מדובר.

אלו שמתפרנסים מהענף קוריאם לו איתי. וברוב הערבי בטיחות שהיו עד היום איתי היה המרצה.

אבל זו בדיוק הנקודה לשימי ואיתי יש ריב ארוך שנים אבל זה ממש לא מעניין אותי. מה שמעניין אותי זה החוצפה לטעון שכל רוח הקודש לא באו בגלל הריב עם איתי וזה גם היה המקור לכל ההשמצות על רוח הקודש בעבר כשקרא לנו "העדר של איתי" והנה אתה בא וטוען את אותו הדבר שכולנו לא באנו ומשמיצים בגלל אינטרסים שמיוחסים רק לאיתי.

בקיצור טחינת מים.
don't fly faster then your guardian angel

מנותק gadbuganim

• דוא
צחי אם אתה רוצה לדעת את דעתי
ודעת חברי אני אומר כאן קבל עם ועדה
רוח הקודש עושה עבודת קודש
וכל השאר זיבולי מוח
אבל באמת בוא נסיים את הפוסט הזה כי התחלנו לטחון מים וזה מעייף את איתי
ברכות למאמץ שאתה משקיע בניהול הפורום ותודה

מנותק דייב - Dave - Charly Bravo

• Charly Bravo Paragliding
  • מפעיל בובקט מתקדם
לי אין שום חשבונות אישיים עם אף אחד אבל אני חייב לציין ששימי, לעניות דעתי, לא יכול לדבר על בטיחות. אנמק.
כולנו עושים וגם טועים אך ראיתי את שימי בדרגות לפני מספר שבועות מנסה להוציא בחור ברוח גב ומשבים של 15 שניות.
אינני נכנס בין תלמיד לחניך אך בכל זאת ניגשתי ולחשתי באוזנו שהתנאים מסוכנים. תשובה - אני יודע ! והמשיך בנסיונות.
הבנתי גם ששימי עוסק בגרירה ללא כל הכשרה. למיטב ידיעתכם דרושה הרבה מאוד הכשרה לגרירה בטוחה, 400 גרירות מונחות ובפיקוח למען האמת. סתם שתי דוגמאות.
טוב מאוד לעסוק כמה שיותר בתחום בטיחות טיסה אבל שום דבר לא מחליף את שיקול הדעת. גם באם לשימי יש המון ידע בתחום הוא בהחלט מפגין חוסר שיקול דעת ולא אוכל להמליץ על השתתפות בשום הרצאת בטיחות מטעמו.
הצביאו ברגלים איש איש לפי שיקוליו והרגשתו.
טיסות גבוהות רחוקות ובטוחות לכולכם.

מנותק gadbuganim

• דוא
דייב היקר
היינו יחד בדרגות באותו בוקר שישי ואפילו הכרתי אותך לשמחתי
אכן פרשנו ציוד וחיכינו לתנאים מתאימים בסופו של דבר אף אחד לא ריחף וציינו כולנו לעצמנו שלמרות הנסיעה והמאמץ להגיע עד לשם יום זה היווה עבורנו יום בו למדנו מתי לא צריך לרחף
ייתכן שלא היית חשוף לזה

מנותק עופר

• מצאתי פסיפס
    • דוא
דייב,  אתה טועה ומטעה
  אינני מכיר את שימי כמדריך אלא כקולגה באתרי הרחיפה.  ולכן איני יכול / רוצה לשפוט את יכולתו להעביר
הרצאה בענייני בטיחות.  
מדריכי הרחיפה כולם לא נקיים מעוולות בטיחות, בין אם זו המראה עם סנדלים ללא קסדה כלל או הוצאת חניכים
בתנאים גבוליים (בלשון המעטה).הם בפירוש יודעים שהם חוצים את גבולות הבטיחות, וטעמם איתם.
לי על כל פנים זה לא הפריע מלשמוע את איתי לנואל בהרצאת הבטיחות וגם את ארנון אם היה עולה לשידור,
להאזין להם גם בפעם העשירית על כל הידע שצברו. זה רווח אישי.
זאת לא סיבה להחרים אותו, נהפוך הוא, זאת הזדמנות שלך  לבקש בפניו ובפני הנוכחים הסברים למה שחשבת כלא בטיחותי.

שימי שגה שגיאה גדולה -  הוא מחד לא הופיע לכנס הבטיחות האחרון במנחת עין ורד על אף שהוזמן ברוב כבוד
תוך שהוקצע לו פרק זמן באותו ערב.  מאידך הוא הודיע מספר ימים לאחר מכן על הרצאת בטיחות מטעמו.
מה שיצר את הרושם של  "אני לא מכיר בכם, אבל אהיה מוכן לסבול את נוכחותכם".  וזאת סיבה בהחלט מספיקה
על מנת לוותר על ההזמנה.
« עריכה אחרונה: December 20, 2011, 02:10:58 pm על ידי עופר »

מנותק david_ab2002

• לביצים אסור לריב עם אבנים.
  • מצאתי פסיפס

יש עוד מפגש תאוריה בנושא מטרולוגיה, כולכם מוזמנים.
בקרוב יפורסם תאריך ומיקום.